Wandbekleding

Who we are

In aenean metus tempus orci orci sed libero malesuada diam in.

Wandbekleding op maat:

Waarom zou je kiezen voor wandbekleding? Wandbekleding, variërend van Aritex wanden tot vinyl wanden en fotowanden, biedt een eenvoudige manier om de sfeer van jouw ruimte volledig naar eigen wens te creëren. Of je nu gaat voor een moderne uitstraling met strakke lijnen of een warme, gezellige sfeer met een fotowand, wandbekleding biedt veelzijdigheid en personalisatie voor elke ruimte.

Onze werkwijze:

Stap 1: Stuur ons een e-mail met je aanvraag, maar voel je vrij om ook te bellen!

Stap 2: Adviesgesprek: We gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en behoefte duidelijk te hebben. Wie ben je als organisatie, wat past het beste bij de sfeer van je bedrijf en wat wil je uitstralen

Stap 3: Je kunt zelf al een ontwerp hebben, maar wij kunnen ook voor jou aan de slag! Ben je akkoord met het idee voor het ontwerp zullen wij een 3D visual voor je maken, zo kun je daadwerkelijk zien hoe het er in het echt uit komt te zien, zodat je zeker weet wat je geleverd krijgt.

Stap 4: Het ontwerp wordt geproduceerd

Stap 5: Levering

Stap 6: Montage: Laat ons de montage voor je verzorgen, zo hoef je zelf nergens rekening mee te houden en kun je rustig achterover leunen.

Stap 7: We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten . Daarom bieden we garantie volgens onze leveringsvoorwaarden.

Onze wandbekleding:

Wandbekleding is heel persoonlijk, dus het is essentieel dat het perfect past bij jou en jouw visie voor wat je wilt uitstralen. Hier zijn een aantal voorbeelden van onze projecten.

Discover the Art of Dance

Gevelreclame

Lichtreclame, Lichtbakken, Freesletters, Raamstickers en Gevelborden.

Discover the Art of Dance

Buitenreclame

Reclamezuilen en bewegwijzering.