Vloerstickers/bekleding

Who we are

In aenean metus tempus orci orci sed libero malesuada diam in.

Vloerstickers/bekleding

Op zoek naar een creatieve manier om jouw vloer te transformeren? Heb je er al eens aan gedacht om vloerstickers toe te voegen? Met vloerstickers kun je jouw logo toevoegen, routes aangeven of zelfs een geheel nieuwe uitstraling aan je vloer geven. Bij ons brengen we een extra laag over de folies aan, waardoor ze antislip zijn en klanten er veilig overheen kunnen lopen zonder uit te glijden.

Onze werkwijze:

Stap 1: Stuur ons een e-mail met je aanvraag, maar voel je vrij om ook te bellen!

Stap 2: Adviesgesprek: We gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en behoefte duidelijk te hebben. Wie ben je als organisatie, wat past het beste bij de sfeer van je bedrijf en wat wil je uitstralen

Stap 3: Je kunt zelf al een ontwerp hebben, maar wij kunnen ook voor jou aan de slag! Ben je akkoord met het idee voor het ontwerp zullen wij een 3D visual voor je maken, zo kun je daadwerkelijk zien hoe het er in het echt uit komt te zien, zodat je zeker weet wat je geleverd krijgt.

Stap 4: Het ontwerp wordt geproduceerd

Stap 5: Levering

Stap 6: Montage: Laat ons de montage voor je verzorgen, zo hoef je zelf nergens rekening mee te houden en kun je rustig achterover leunen.

Stap 7: We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten . Daarom bieden we garantie volgens onze leveringsvoorwaarden.

Onze vloerstickers

Vloerstickers zijn heel persoonlijk, dus het is essentieel dat het perfect past bij jou en jouw visie voor wat je wilt uitstralen. Hier zijn een aantal voorbeelden van onze projecten.

Discover the Art of Dance

Gevelreclame

Lichtreclame, Lichtbakken, Freesletters, Raamstickers en Gevelborden.

Discover the Art of Dance

Buitenreclame

Reclamezuilen en Bewegwijzering.