Lichtreclame

Who we are

Wil je dat jouw bedrijf opvalt?

Wij helpen jou om beter op te vallen en meer klanten aan te trekken. Wij creëren op maat gemaakte lichtreclames die niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar ook naadloos aansluiten bij de uitstraling die je wilt uitdragen. Bij ons draait alles om jouw verhaal. We geloven in het belang van het uitdragen van jouw unieke boodschap. Met een combinatie van creativiteit en technische kennis maken we daadwerkelijk unieke ontwerpen die jouw bedrijf een onderscheidende uitstraling geven.

Onze werkwijze:

Stap 1: Stuur ons een e-mail met je aanvraag, maar voel je vrij om ook te bellen!

Stap 2: Adviesgesprek: We gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en behoefte duidelijk te hebben. Wie ben je als organisatie, wat past het beste bij de sfeer van je bedrijf en wat wil je uitstralen

Stap 3: Je kunt zelf al een ontwerp hebben, maar wij kunnen ook voor jou aan de slag! Ben je akkoord met het idee voor het ontwerp zullen wij een 3D visual voor je maken, zo kun je daadwerkelijk zien hoe het er in het echt uit komt te zien, zodat je zeker weet wat je geleverd krijgt.

Stap 4: Het ontwerp wordt geproduceerd

Stap 5: Levering

Stap 6: Montage: Laat ons de montage voor je verzorgen, zo hoef je zelf nergens rekening mee te houden en kun je rustig achterover leunen.

Stap 7: We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten . Daarom bieden we garantie volgens onze leveringsvoorwaarden.

Tara buitenreclame

Onze Licht reclames

Gevelreclame is heel persoonlijk, dus het is essentieel dat het perfect past bij jou en jouw visie voor wat je wilt uitstralen. Hier zijn een aantal voorbeelden van onze projecten.

Ontdek de kracht van lichtreclame voor uw bedrijf

Met lichtreclame wordt uw bedrijfspand zelfs in het donker niet over het hoofd gezien. Deze vorm van gevelreclame biedt een ongeëvenaarde attentiewaarde. Of het nu van dichtbij of van een afstand is, bezoekers en voorbijgangers kunnen uw verlichte bedrijfsnaam of logo direct zien tegen de gevel. Bovendien creëert lichtreclame een unieke beleving en laat het een professionele indruk achter. Een eerste indruk maakt u tenslotte maar één keer. Lichtreclame is een veelzijdige oplossing die op verschillende manieren toegepast kan worden, van verlichte doosletters tot sierlijke neonletters, waardoor uw bedrijf effectief in de schijnwerpers wordt gezet.

Verlichte doosletters

Wilt u dat uw bedrijfsnaam of logo opvalt tegen de gevel? Verlichte en onverlichte doosletters zijn een essentieel onderdeel van moderne gevelreclame. U kunt de dikte van de doosletters en de wijze van verlichting naar wens aanpassen. Met een sfeervolle ledlijn wordt uw volledige lichtreclame extra in het oog springend. Dankzij energiezuinige LED-verlichting is deze krachtige reclamedrager een duurzame investering.

Neonletters

Neonletters staan bekend om hun sierlijke uitstraling en zijn een iconisch onderdeel van lichtreclame. Door hun extreem lange levensduur zijn duurzame neonletters een duurzame keuze. Uw bedrijf valt op tussen andere reclame-uitingen en krijgt een warme uitstraling dankzij de verlichting. De belettering kan worden gerealiseerd in verschillende kleuren, maten en vormen.

Lichtbakken

Lichtbakken zijn een opvallende manier om uw bedrijfsnaam of logo als één geheel tegen de gevel te presenteren. Kies voor een brede lichtbak in combinatie met een haakse reclamedrager en uw bedrijf zal extra opvallen. Vanuit verschillende hoeken is uw bedrijf duidelijk zichtbaar voor bezoekers en voorbijgangers.

Discover the Art of Dance

Binnenreclame

Akoestische oplossingen, Verlichte letters, (led)neon, Flexled, Freesletters, Lichtbakken, Raamfolies/Privacy, Wandbekleding, Vloerstickers/Bekleding, Plafonddecoratie, Meubelwrap, Peesdoek, Room make-over.

Discover the Art of Dance

Buitenreclame

Reclamezuilen, bewegwijzering.