(led) neon

Who we are

In aenean metus tempus orci orci sed libero malesuada diam in.

LED-Neon

Wat als een enkel neonbord niet alleen de sfeer van je café verhoogt, maar ook klanten aantrekt en je merk versterkt?

LED-neonreclame combineert de esthetiek van traditionele neonverlichting met de voordelen van moderne LED-technologie. Het biedt energiezuinigheid, flexibiliteit in ontwerp, duurzaamheid en heldere verlichting, waardoor het een aantrekkelijke optie is voor bedrijven die op zoek zijn naar effectieve reclameverlichting.

Verschil LED-neon en Neon

LED-neon maakt gebruik van LED-lampjes, terwijl traditionele neonverlichting buizen gevuld met gas gebruikt. LED-neon is flexibeler, energiezuiniger, heeft een langere levensduur en produceert minder warmte dan traditionele neonverlichting.

Onze werkwijze:

Stap 1: Stuur ons een e-mail met je aanvraag, maar voel je vrij om ook te bellen!

Stap 2: Adviesgesprek: We gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en behoefte duidelijk te hebben. Wie ben je als organisatie, wat past het beste bij de sfeer van je bedrijf en wat wil je uitstralen

Stap 3: Je kunt zelf al een ontwerp hebben, maar wij kunnen ook voor jou aan de slag! Ben je akkoord met het idee voor het ontwerp zullen wij een 3D visual voor je maken, zo kun je daadwerkelijk zien hoe het er in het echt uit komt te zien, zodat je zeker weet wat je geleverd krijgt.

Stap 4: Het ontwerp wordt geproduceerd

Stap 5: Levering

Stap 6: Montage: Laat ons de montage voor je verzorgen, zo hoef je zelf nergens rekening mee te houden en kun je rustig achterover leunen.

Stap 7: We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten . Daarom bieden we garantie volgens onze leveringsvoorwaarden.

onze LED-Neon

Binnen reclame is heel persoonlijk, dus het is essentieel dat het perfect past bij jou en jouw visie voor wat je wilt uitstralen. Hier zijn een aantal voorbeelden van onze projecten.

Discover the Art of Dance

Explore the Beauty of Movement

Whether you prefer ballet, jazz, or hip hop , we have a class for you.

Discover the Art of Dance

Unleash Your Creativity Through Dance

Whether you prefer ballet, jazz, or hip hop , we have a class for you.