Akoestische oplossingen

Who we are

In aenean metus tempus orci orci sed libero malesuada diam in.

De akoestiek + werkomgeving verbeteren?

Heb jij ook last van een hinderlijke akoestische galm in jouw ruimte? En ben je tegelijkertijd op zoek naar manieren om de esthetiek van de ruimte te verbeteren? Ontdek onze akoestische oplossingen zoals moswanden, jungle wanden, houten latten wanden en akoestische peesdoeken zijn speciaal ontworpen om dit probleem aan te pakken en tegelijkertijd de uitstraling van jouw ruimte te verfraaien.

Je kunt de akoestische oplossingen nog meer personaliseren door bijvoorbeeld je bedrijfslogo te integreren met freesletters, verlichte letters, of Flex led (neon).

Onze werkwijze:

Stap 1: Stuur ons een e-mail met je aanvraag, maar voel je vrij om ook te bellen!

Stap 2: Adviesgesprek: We gaan uitgebreid met je in gesprek om al je wensen en behoefte duidelijk te hebben. Wie ben je als organisatie, wat past het beste bij de sfeer van je bedrijf en wat wil je uitstralen

Stap 3: Je kunt zelf al een ontwerp hebben, maar wij kunnen ook voor jou aan de slag! Ben je akkoord met het idee voor het ontwerp zullen wij een 3D visual voor je maken, zo kun je daadwerkelijk zien hoe het er in het echt uit komt te zien, zodat je zeker weet wat je geleverd krijgt.

Stap 4: Het ontwerp wordt geproduceerd

Stap 5: Levering

Stap 6: Montage: Laat ons de montage voor je verzorgen, zo hoef je zelf nergens rekening mee te houden en kun je rustig achterover leunen.

Stap 7: We hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze producten . Daarom bieden we garantie volgens onze leveringsvoorwaarden.

Onze Akoestische oplossingen:

Akoestische oplossingen zijn heel persoonlijk, dus het is essentieel dat het perfect past bij jou en jouw visie voor wat je wilt uitstralen. Hier zijn een aantal voorbeelden van onze projecten.

Ontdek De Kracht Van akoestische oplossingen

Ontdek onze akoestische oplossingen die niet alleen zorgen voor een verbeterde werkomgeving, maar ook een unieke beleving bieden.

Moswanden:

Met onze moswanden brengen we de natuur naar binnen, wat niet alleen visueel aantrekkelijk is, maar ook bijdraagt aan een gezondere atmosfeer. Geniet van de rustgevende uitstraling terwijl de geluidsabsorberende eigenschappen de akoestiek optimaliseren, waardoor storende geluiden worden verminderd en de concentratie wordt bevorderd.

Houten lattenwand:

Naast moswanden bieden we ook akoestische panelen aan, zoals onze houten latten wanden. Deze panelen dienen niet alleen als functionele geluidsabsorbers, maar kunnen ook worden aangepast met bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo.

Akoestische Peesdoeken:

Ontdek de veelzijdigheid van akoestische peesdoeken in een frame. Onze doeken bieden niet alleen geluidsabsorptie, maar ook eindeloze mogelijkheden voor personalisatie. Het ontwerp is eenvoudig te vervangen, waardoor je de vrijheid hebt om het geheel naar eigen smaak aan te passen. Of je nu je eigen foto op een doek wilt of liever een speciaal ontwerp door ons laat maken, de keuze is aan jou. Geef je ruimte een warme uitstraling door het design perfect af te stemmen op de omgeving. En als je toe bent aan verandering, is het wisselen van doek net zo gemakkelijk als het aanpassen van een schilderij aan de muur.

Discover the Art of Dance

Gevelreclame

Lichtreclame, Lichtbakken, Freesletters, Raamstickers en Gevelborden

Discover the Art of Dance

Buitenreclame

Reclamezuilen en ewegwijzering